"Wij beschermen uw meest waardevolle kapitaal, uw werknemer"

OVER USP

Unity

Wij geloven dat we enkel in staat zijn de beste oplossingen te leveren door als één team samen te werken met onze klanten én onze leveranciers.  

Service

Wij streven er altijd naar de beste 
service te leveren - met als doel uit te blinken in alles wat we doen. 

Passion

We zijn gepassioneerd over de merken die we vertegenwoordigen en in het vinden van de beste oplossingen voor onze klanten.

 

We tonen trots, enthousiasme en toewijding in alles wat we doen. 

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn getest tot meer dan 1.000.000 handelingen en ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder de meest zware industriële omstandigheden.

Onze adviseurs adviseren u graag over het gebruik van de juiste producten voor uw industrie en machinepark. De producten en ondersteuning van USP dragen bij aan een veilige én efficiënte werkomgeving waarbij voldaan wordt aan de hoogst gestelde veiligheidseisen. Wij beschermen uw meest belangrijke kapitaal: uw werknemers!

Experts in machineveiligheid

Onze sales engineers adviseren u graag om die producten te selecteren die het beste passen bij uw industrie en machinepark.


Onze  producten en ondersteuning dragen bij aan een veilige én efficiënte werkomgeving waarbij voldaan wordt aan de hoogst gestelde veiligheidseisen.

Alleen premium producten en merken

Wij zijn de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen.


De producten die wij vertegenwoordigen onderscheiden zich door hun kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid en zijn ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder de meest zware industriële omstandigheden.

Service is geen afdeling maar een instelling

Wij streven er altijd naar de beste service te leveren - met als doel uit te blinken in alles wat we doen. 

We zijn gepassioneerd over de merken die we vertegenwoordigen en in het vinden van de beste oplossingen voor onze klanten. We tonen trots, enthousiasme en betrokkenheid in alles wat we doen.

© 2020 Unique Safety Products BV  |  sales@usp-safety.com  | +31 (0)10 822 44 00 | privacy statement | algemene verkoopvoorwaarden