FRANK toegangscontrole

WAT IS FRANK

Ongeautoriseerde toegang tot productieomgevingen kan leiden tot onnodige machinestilstand. Met FRANK kunnen alleen vooraf geautoriseerde medewerkers toegang krijgen tot de installatie, waarbij reeds bestaande ID cards gewoon gebruikt kunnen worden.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Neem direct contact op met één van onze specialisten of sales engineers.

1/1

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

FRANK TOEGANGSCONTROLE

Voor al uw vragen over FRANK kunt u onderstaand formulier invullen (reactie binnen 1 werkdag).

DOWNLOAD

Volledige toegangscontrole

Inzicht in uw productiviteit

Zonder de registratie van gebeurtenissen, is het vaak niet mogelijk om de oorzaak van machinestilstand te achterhalen en hier actie op te ondernemen. Hierdoor kan het lastig zijn om te achterhalen wie in de beveiligde zone is geweest en hoe lang het heeft geduurd om het probleem te verhelpen.


De FRANK software registreert de toegang en toegangstijden, wat zorgt voor een betere productiviteitsanalyse. Dit geeft tevens een beter inzicht wanneer preventief onderhoud het beste uitgevoerd kan worden. FRANK kan daarnaast ook gebruikt worden voor het monitoren van inspecties en het nemen van monsters.

EENVOUDIGE INTEGRATIE

Toegangscontrolesystemen kunnen complex te integreren zijn in bestaande industriële netwerken en deurschakelaars. Externe kaartlezers zijn vaak niet robuust genoeg voor industriële applicaties. Daarnaast zijn er altijd extra bekabeling, netwerk interfaces en herprogrammering van de PLC’s benodigd.

 

FRANK is volledig geïntegreerd in onze bestaande amGard Pro productgroep van robuuste veiligheidsschakelaars. Dit voorkomt extra bekabeling, interfaces met IT netwerken en herprogrammering van de PLC’s. Met slechts één eenvoudige industriële controller beheert FRANK toegang en levert hiervoor enkel simpele inputs voor de bestaande PLC, net zoals een drukknop.

FRANK SYSTEEM ARCHITECTUUR

Het FRANK systeem is in tegenstelling tot andere toegangscontrole systemen zeer eenvoudig te integreren in uw huidige besturing. De FRANK controller controleert de autorisatie van de medewerker wanneer deze zijn ID card aanbiedt. Wanneer deze medewerker geautoriseerd is worden de inputs door de PLC verwerkt en kan toegang worden verkregen tot de beveiligde zone. Alle activiteiten worden vervolgens gemeld aan de master controller. Deze master controller logged alle activiteiten en beheerd de autorisatie. Ook integratie met 3rd party software zoals SAP is mogelijk.

VOORKOM ONGEAUTORISEERD GEBRUIK
machines op basis van trainingsniveau

De FRANK RFID module kan geplaatst worden in iedere beschikbare drukknoppositie van onze amGard Pro veiligheidsschakelaars. De gebruiker kan zelf het type ID card selecteren (bijv. 125 Hz) en de outputs gebruiken om toegang te kunnen verlenen.

Naast het beheren van in- en uitlopen van productieomgevingen, kunnen FRANK RFID modules ook ingezet worden voor het bewaken van andere handelingen in het proces. Bijvoorbeeld voor het gebruik van een HMI, programmeren van een robot of gebruik van een CNC machine. 

FRANK werkt los van de veiligheidsingangen van de veiligheidsschakelaar, door enkel gebruik te maken van non-safety contacten.

Unique Safety Products is uw Machineveiligheidsexpert. Wij

vertegenwoordigen de volgende merken.
 

Fortress Interlocks

Troax

Mechan Controls

Hokuyo

.Steute

Master Lock

Abus 

Brady

Sofis

SSP

Inxpect

Onze webshops

Support

Unique Safety Products 

Nederland
Van 't Hoffstraat 4

2665 JL Bleiswijk

Nederland
 

+31 (0)10 8224400

sales@usp-safety.com

Duitsland

Speditionstraße 21

40221 Düsseldorf

Duitsland
 

+49 (0)211 88231735

sales@usp-safety.com

  • LinkedIn
  • YouTube

© 2020 Unique Safety Products BV