• Unique safety products

Dubbele hygiënische interlock

Bijgewerkt: jan 8


Fortress Interlocks heeft de robuuste DM deurvergrendelingen (interlocks) uitgebreid met een versie die geschikt is voor hygiënische toepassingen. De DMSK2 is een dubbele deurvergrendeling waarbij de vrijgekomen sleutel wordt meegenomen om persoonlijke insluiting te voorkomen. Door de DMSK2 te gebruiken in combinatie met een Fortress sleutelschakelaar, kan eenvoudig een dwangmatig veiligheidssysteem worden gemaakt om een installatie volgens PLe en SIL3 te beveiligen. De DMSK2 is volledig vervaardigd uit RVS 316 en heeft een glad oppervlak zodat vuil zich moeilijk kan hechten. Mede hierdoor is deze interlock uitermate geschikt voor gebruik in de voedselverwerkende industrie. Evenals de DM2 heeft de DMSK2 een kop die in vier posities van 90° kan worden gedraaid zodat deze voor zowel draai- als schuifdeuren en luiken kan worden gebruikt.

#fortressinterlock #mgard

16 keer bekeken

Unique Safety Products is uw Machineveiligheidsexpert. Wij

vertegenwoordigen de volgende merken.
 

Fortress Interlocks

Troax

Mechan Controls

Hokuyo

.Steute

Master Lock

Abus 

Brady

Sofis

SSP

Inxpect

Onze webshops

Support

Unique Safety Products 

Nederland
Van 't Hoffstraat 4

2665 JL Bleiswijk

Nederland
 

+31 (0)10 8224400

sales@usp-safety.com

Duitsland

Speditionstraße 21

40221 Düsseldorf

Duitsland
 

+49 (0)211 88231735

sales@usp-safety.com

  • LinkedIn
  • YouTube

© 2020 Unique Safety Products BV