• Unique safety products

Sleuteladapter met verplichte sleuteluitname

Bijgewerkt: jan 8


Fortress Interlocks introduceert de nieuwe EKA sleuteladaptermodule, voor de amGard productgroep van modulaire veiligheidsschakelaars. De EKA module garandeert dat de veiligheidssleutel uitgenomen wordt alvorens de deur kan worden geopend. De medewerker neemt deze sleutel vervolgens mee in de beveiligde ruimte om insluitingsgevaar te voorkomen. Zolang de sleutel niet terug is ingevoerd in de adapter kan de deur niet worden vergrendeld en de installatie niet worden herstart. Middels een mechanische oplossing is Fortress erin geslaagd de deur vergrendeld te houden totdat de sleutel is verwijderd, waardoor de veiligheidssleutel verplicht uitgenomen dient te worden. De EKA kan gebruikt worden in mechanische deurvergrendelingen (interlocks), maar ook in combinatie met (magneetspoelgestuurde)veiligheidsschakelaars. Door de modulaire opbouw van alle amGard producten is het daarnaast ook mogelijk de EKA toe te voegen aan bestaande amGard configuraties. Alle Fortress sleutels en slotadapters zijn gecodeerd. Het slotmechanisme is niet manipuleerbaar en er bestaan meer dan 200.000 verschillende sleutelcodes.

#amgard #fortressinterlock

21 keer bekeken

Unique Safety Products is uw Machineveiligheidsexpert. Wij

vertegenwoordigen de volgende merken.
 

Fortress Interlocks

Troax

Mechan Controls

Hokuyo

.Steute

Master Lock

Abus 

Brady

Sofis

SSP

Inxpect

Onze webshops

Support

Unique Safety Products 

Nederland
Van 't Hoffstraat 4

2665 JL Bleiswijk

Nederland
 

+31 (0)10 8224400

sales@usp-safety.com

Duitsland

Speditionstraße 21

40221 Düsseldorf

Duitsland
 

+49 (0)211 88231735

sales@usp-safety.com

  • LinkedIn
  • YouTube

© 2020 Unique Safety Products BV