• Nieuwe Medewerker

Myrthe Kooij nieuwe Commercieel Marketing Medewerkster USP

Bijgewerkt: jan 8


Per 1 februari is Myrthe Kooij gestart in de functie van Commercieel Marketing Medewerkster bij Unique Safety Products. In deze diverse functie zal zij onder andere verantwoordelijk zijn voor de online marketing en tevens onze verkoop binnendienst ondersteunen.

Myrthe is haar carrière begonnen in de hotellerie waarna zij ruim zeven jaar werkzaam is geweest als Sales Support Medewerker binnen de Automotive branche. De komende periode maakt Myrthe uitgebreid kennis met het assortiment van USP, zodat zij onze klanten passend kan adviseren over onze kwalitatief hoogwaardige producten. Net als bij USP, staat ook bij Myrthe een tevreden klant en uitstekende service zeer hoog in het vaandel.

‘’Bij USP krijg ik de kans om mijn ervaring op het gebied van sales support in de praktijk te brengen en tegelijkertijd nieuwe ervaring op te doen op het gebied van marketing. Ik ben er zeer trots op om het jonge en innovatie team van Unique Safety Products te mogen versterken en ik kijk uit naar een mooie samenwerking.’’

Wij heten Myrthe van harte welkom als nieuwe Commercieel Marketing Medewerkster bij USP en wensen haar veel succes, maar bovenal veel plezier met haar nieuwe baan!


0 keer bekeken

Unique Safety Products is uw Machineveiligheidsexpert. Wij

vertegenwoordigen de volgende merken.
 

Fortress Interlocks

Troax

Mechan Controls

Hokuyo

.Steute

Master Lock

Abus 

Brady

Sofis

SSP

Inxpect

Onze webshops

Support

Unique Safety Products 

Nederland
Van 't Hoffstraat 4

2665 JL Bleiswijk

Nederland
 

+31 (0)10 8224400

sales@usp-safety.com

Duitsland

Speditionstraße 21

40221 Düsseldorf

Duitsland
 

+49 (0)211 88231735

sales@usp-safety.com

  • LinkedIn
  • YouTube

© 2020 Unique Safety Products BV