• Unique safety products

Toestemmingsschakelaar de Zeus, nieuw in het assortiment bij USP

Bijgewerkt: jan 8


Unique Safety Products heeft tezamen met de Duitse firma SSP de toestemmingschakelaar ‘Zeus’ op de Nederlandse markt gebracht.

De Zeus is een robuust uitgevoerde modulaire toestemmingsschakelaar en is geheel samen te stellen naar de wensen van de gebruiker. Naast de standaardconfiguratie met een 3-standen schakelaar en een zelfbedradingscompartiment zijn er legio van opties toe te voegen. Waaronder een noodstop, led-diagnose, functie- en selectieknoppen.

De anti-manipulatiesensoren maken van de Zeus een zeer innovatief product. De schakelaar kan namelijk worden uitgevoerd met zowel een “in-hand sensor” welke de aanwezigheid van de hand detecteert (zelfs met handschoenen aan) als met een “activity-sensor” die gekoppeld is aan de ophangmodule en detecteert of de toestemminsschakelaar in gebruik is. De robuuste (IP67) kunststof behuizing met metalen onderplaat voelt solide aan en de handgreep is ergonomisch ontworpen. Doordat de Zeus standaard is uitgevoerd met een klemmenaansluiting hoeft bij een kabelbreuk enkel de kabel vervangen te worden. De zelfbedrading kan daarnaast ook nog worden voorzien van een M12 of M23 stekkeraansluiting of vast (spiraal)kabel.

De Zeus is per direct beschikbaar op onze Safetyswitch-shop:

http://www.safetyswitch-shop.com/nl/toestemmingsschakelaar-zeus-01.html


73 keer bekeken

Unique Safety Products is uw Machineveiligheidsexpert. Wij

vertegenwoordigen de volgende merken.
 

Fortress Interlocks

Troax

Mechan Controls

Hokuyo

.Steute

Master Lock

Abus 

Brady

Sofis

SSP

Inxpect

Onze webshops

Support

Unique Safety Products 

Nederland
Van 't Hoffstraat 4

2665 JL Bleiswijk

Nederland
 

+31 (0)10 8224400

sales@usp-safety.com

Duitsland

Speditionstraße 21

40221 Düsseldorf

Duitsland
 

+49 (0)211 88231735

sales@usp-safety.com

  • LinkedIn
  • YouTube

© 2020 Unique Safety Products BV