• Unique Safety Projects

Fortress Interlocks introduceert de ATOM

Bijgewerkt: jan 8


Een extreem robuuste en vergrendelbare veiligheidsschakelaar voor PLe toepassingen

De ATOM veiligheidsschakelaar is het allernieuwste product in het gamma van Fortress Interlocks. De schakelaar is bestand tegen maar liefst 7.500N trekkracht en beschikt over een zeer grote uitlijningstolerantie van 7.5mm in iedere richting. De behuizing is robuust en volledig vervaardigd uit staal met RVS 316 contactgedeeltes. De zeer compacte veiligheidsschakelaar is voorzien van OSSD contacten en biedt de keuze uit een M12 5pin of een 8pin stekkeraansluiting. Daarnaast biedt de ATOM ook de optie voor twee stekkeraansluitingen voor daisy-chaining. De multi-colour LED informeert u over de stand van de deur en de veiligheidscontacten. De volledig nieuw ontworpen kopmodule van de ATOM werkt middels een kogelvormige bedientong welke extra gecontroleerd wordt door een high coded RFID schakelaar. Dit ontwerp maakt de ATOM uitermate geschikt voor gebruik in veeleisende industriële omstandigheden en dankzij het behoud van een zeer compact ontwerp tevens geschikt voor kleine radius deuren en luiken. De ATOM is geschikt voor gebruik in EN ISO 13849-1, Category 4, PLe (SIL3) applicaties en is 3rd party approved door TUV SUD. Fortress Interlocks brengt met de ATOM een zeer concurrerend product op de markt, gekenmerkt door de robuustheid en kwaliteit die men zo van Fortress Interlocks gewend is.


71 keer bekeken

© 2020 Unique Safety Products BV  |  sales@usp-safety.com  | +31 (0)10 822 44 00 | privacy statement | algemene verkoopvoorwaarden | bedrijfsgegevens