• Lockout-Tagout-Shop.com

USP / Lockout-tagout-shop traint KLM & Sodexo onderhoudspersoneel

Bijgewerkt: jan 8


Door middel van het periodiek trainen van de technische medewerkers en door hen te voorzien van de benodigde lockout-tagout materialen, ondersteunt USP/Lockout-tagout-shop het onderhoudspersoneel van KLM en facilitair beheerder Sodexo. Zij doen dit in samenwerking met Pilz Nederland.

Ook bij onderhoudswerkzaamheden op locatie Schiphol-Oost wordt lockout-tagout toegepast om zo veilig mogelijk met vergrendelde energiebronnen de werkzaamheden te kunnen verrichten. Hierbij kan worden gedacht aan het onderhoud aan hangardeuren, klimaatinstallaties en bovenloopkranen.

Door gebruik te maken van klassikale trainingen, praktijkvoorbeelden en e-learning modules wordt het onderhoudspersoneel geleerd om geheel zelfstandig en op veilige wijze onderhoud uit te kunnen voeren.

Naast persoonlijke lockout kits speciaal afgestemd op de werkzaamheden, beschikken de medewerkers tevens over uitgifte-stations voor grotere LOTO klussen of ter ondersteuning van contractors. Deze uitgifte-stations zijn voorzien van group-lockout sloten, group-lockout boxen en blindflens-vergrendelingen om de block en bleed van leidingwerk te kunnen borgen.

De jarenlange expertise van USP in het implementeren van lockout-tagout procedures in uiteenlopende industrieën, tezamen met de ruime trainingservaring, heeft KLM en Sodexo ervan overtuigd dat USP de perfecte partner is om aan de gestelde kwaliteitseisen te kunnen voldoen.


29 keer bekeken

Unique Safety Products is uw Machineveiligheidsexpert. Wij

vertegenwoordigen de volgende merken.
 

Fortress Interlocks

Troax

Mechan Controls

Hokuyo

.Steute

Master Lock

Abus 

Brady

Sofis

SSP

Inxpect

Onze webshops

Support

Unique Safety Products 

Nederland
Van 't Hoffstraat 4

2665 JL Bleiswijk

Nederland
 

+31 (0)10 8224400

sales@usp-safety.com

Duitsland

Speditionstraße 21

40221 Düsseldorf

Duitsland
 

+49 (0)211 88231735

sales@usp-safety.com

  • LinkedIn
  • YouTube

© 2020 Unique Safety Products BV