• Unique Safety Products

Unique Safety Products nodigt u uit voor het congres Industriële Veiligheid 2019

Bijgewerkt: jan 8


Donderdag 24 januari 2019 organiseert Heliview samen met haar businesspartners het congres voor Industriële Veiligheid in de Fabrique te Utrecht. Unique Safety Products nodigt u graag uit voor dit event. Lees hieronder meer over het congres en hoe u kans maakt om op deze dag 2 kaarten te winnen voor de Vrienden van Amstel Live bij Unique Safety Products.

Een spetterend congres met inspirerende en toonaangevende sprekers, plenaire sessies en breakout-sessies. Industriële Veiligheid is met ruim 500 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.

Tijdens de pauzes vinden 1-op-1 gesprekken plaats op het netwerk-plein waar u in contact komt met experts en vakgenoten.

Als goede relatie van Unique Safety Products B.V. nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan dit congres. Schrijft u zich dus gerust in middels onderstaande link. Door u te registreren met onze relatiecode is deelname geheel gratis:

Relatiecode: 26BB7T6F

Gratis Inschrijven

WIN ACTIE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE! Kom ook zeker eens langs bij onze stand. Behalve brainstormen over industriële veiligheid kunt u bij ons kans maken op 2 kaarten voor de Vrienden van Amstel Live op 24-01-2019 in een stijf uitverkocht AHOY.

Laat uw gegevens achter bij onze stand en wij maken deze dag voor 15.00 uur bekend of u de gelukkige winnaar bent. Wie weet heft u diezelfde avond nog het glas bij de Vrienden van Amstel. Wij kijken uit naar uw komst!

Tijdens Industriële Veiligheid 2019 staat het thema ‘Integriteit in Veiligheid’ centraal. Binnen dit thema wordt zowel de technische integriteit van machines en installaties aan de tand gevoeld, alsmede de integriteit van de allerhande procedures en richtlijnen. Hoe integer zijn deze wanneer men kijkt naar de praktische werkbaarheid ervan? Uiteraard wordt er ook naar de meer moralistische en ethische kant van veiligheidsintegriteit gekeken. Hoe zit het met onze veiligheidscultuur en ons gedrag? Doen we wat we beloven te doen en wat dragen we uit? En waarom is er een 'aparte' veiligheidscultuur, staat deze dan los van de ‘reguliere’ bedrijfscultuur? Discussieer mee op 24 januari 2019 in De Fabrique te Utrecht.


67 keer bekeken

Unique Safety Products is uw Machineveiligheidsexpert. Wij

vertegenwoordigen de volgende merken.
 

Fortress Interlocks

Troax

Mechan Controls

Hokuyo

.Steute

Master Lock

Abus 

Brady

Sofis

SSP

Inxpect

Onze webshops

Support

Unique Safety Products 

Nederland
Van 't Hoffstraat 4

2665 JL Bleiswijk

Nederland
 

+31 (0)10 8224400

sales@usp-safety.com

Duitsland

Speditionstraße 21

40221 Düsseldorf

Duitsland
 

+49 (0)211 88231735

sales@usp-safety.com

  • LinkedIn
  • YouTube

© 2020 Unique Safety Products BV