• Lockout-Tagout-Shop.com

Nieuw in het Lockout-Tagout assortiment van ABUS

Bijgewerkt: jan 8


Eenvoudig te gebruiken De E218 & E233 zijn zeer gemakkelijk in gebruik. De dummyvergrendeling wordt in de schroefkop gedraaid en hiermee wordt voorkomen dat de zekering kan worden geplaatst. Het is dan ook niet mogelijk om de dummy onbedoeld verkeerd te gebruiken.

2-IN-1

Dankzij de trapsgewijze draaddiameter bedekt elke dummy twee gangbare schroefdraden: • E218 voor E14- en E18-schroefdraad (voor D01 + D02-schroefzekeringen, NEOZED-systeem) • E233 voor E27- en E33-schroefdraad (voor DII + DIII-schroefzekeringen, DIAZED-systeem )

Geschikt voor LOTO toepassingen In tegenstellingen tot veel andere producten, is het mogelijke om deze dummy's te vergrendelen met veiligheidshangsloten met een beugeldiameter tot 6,5mm. De Dummy’s worden geleverd met een gele speciaalsleutel voor het aanbrengen en verwijderen van de vergrendeling, deze sleutel kan bevestigd worden aan de hangslotbeugel. Dankzij de horizontale hangslotgaten kunnen ook kabels of kabelhangsloten gebruikt worden om meerdere schroefzekeringen met één slot te vergrendelen.

Inclusief Waarschuwingslabel ‘’Do not Operate’’ De Dummy’s worden geleverd met een waarschuwingslabel, voorzien van het ABUS logo en een ‘do not operate’ pictogram.

De E218 & E233 zijn verkrijgbaar op onze Lockout-Tagout webshop:

https://www.lockout-tagout-shop.com/nl/abus-e218-e233.html


74 keer bekeken

© 2020 Unique Safety Products BV  |  sales@usp-safety.com  | +31 (0)10 822 44 00 | privacy statement | algemene verkoopvoorwaarden | bedrijfsgegevens