• Lockout-Tagout-Shop.com

Nieuw in het Lockout-Tagout assortiment van ABUS

Bijgewerkt: jan 8


Eenvoudig te gebruiken De E218 & E233 zijn zeer gemakkelijk in gebruik. De dummyvergrendeling wordt in de schroefkop gedraaid en hiermee wordt voorkomen dat de zekering kan worden geplaatst. Het is dan ook niet mogelijk om de dummy onbedoeld verkeerd te gebruiken.

2-IN-1

Dankzij de trapsgewijze draaddiameter bedekt elke dummy twee gangbare schroefdraden: • E218 voor E14- en E18-schroefdraad (voor D01 + D02-schroefzekeringen, NEOZED-systeem) • E233 voor E27- en E33-schroefdraad (voor DII + DIII-schroefzekeringen, DIAZED-systeem )

Geschikt voor LOTO toepassingen In tegenstellingen tot veel andere producten, is het mogelijke om deze dummy's te vergrendelen met veiligheidshangsloten met een beugeldiameter tot 6,5mm. De Dummy’s worden geleverd met een gele speciaalsleutel voor het aanbrengen en verwijderen van de vergrendeling, deze sleutel kan bevestigd worden aan de hangslotbeugel. Dankzij de horizontale hangslotgaten kunnen ook kabels of kabelhangsloten gebruikt worden om meerdere schroefzekeringen met één slot te vergrendelen.

Inclusief Waarschuwingslabel ‘’Do not Operate’’ De Dummy’s worden geleverd met een waarschuwingslabel, voorzien van het ABUS logo en een ‘do not operate’ pictogram.

De E218 & E233 zijn verkrijgbaar op onze Lockout-Tagout webshop:

https://www.lockout-tagout-shop.com/nl/abus-e218-e233.html


0 keer bekeken

Unique Safety Products is uw Machineveiligheidsexpert. Wij

vertegenwoordigen de volgende merken.
 

Fortress Interlocks

Troax

Mechan Controls

Hokuyo

.Steute

Master Lock

Abus 

Brady

Sofis

SSP

Inxpect

Onze webshops

Support

Unique Safety Products 

Nederland
Van 't Hoffstraat 4

2665 JL Bleiswijk

Nederland
 

+31 (0)10 8224400

sales@usp-safety.com

Duitsland

Speditionstraße 21

40221 Düsseldorf

Duitsland
 

+49 (0)211 88231735

sales@usp-safety.com

  • LinkedIn
  • YouTube

© 2020 Unique Safety Products BV