• Unique Safety Products B.V.

Effectieve Industriële Toegangscontrole met FRANK van Fortress Interlocks

Bijgewerkt: jan 8


Voorkomt niet geautoriseerde toegang tot installaties Ongeautoriseerde toegang tot productieomgevingen kan leiden tot onnodige machine stilstand. Met FRANK kunnen alleen vooraf geautoriseerde medewerkers toegang krijgen tot de installatie, waarbij reeds bestaande ID cards gewoon gebruikt kunnen worden.

Volledig inzicht in productiviteit Zonder registratie van gebeurtenissen, is het vaak niet mogelijk om de oorzaak van machine stilstand te achterhalen en hier actie op te ondernemen. Hierdoor kan het lastig zijn om te achterhalen wie in de beveiligde zone is geweest en hoe lang het heeft geduurd om het probleem te verhelpen.

De FRANK software registreert de toegang en toegangstijden, wat zorgt voor een betere productiviteitsanalyse. Dit geeft tevens een beter inzicht wanneer preventief onderhoud het beste uitgevoerd kan worden. FRANK kan daarnaast ook gebruikt worden voor het monitoren van inspecties en het nemen van monsters.

Eenvoudige Integratie Toegangscontrolesystemen kunnen complex te integreren zijn in bestaande industriële netwerken en deurschakelaars. Externe kaartlezers zijn vaak niet robuust genoeg voor industriële applicaties. Daarnaast zijn altijd extra bekabeling, netwerk interfaces en herprogrammering van de PLC’s benodigd.

FRANK is volledig geïntegreerd in onze bestaande amGard Pro productgroep van robuuste veiligheidsschakelaars. Dit voorkomt extra bekabeling, interfaces met IT netwerken en herprogrammering van de PLC’s. Met slechts één eenvoudige industriële controller beheert FRANK toegang en levert hiervoor enkel simpele inputs voor de bestaande PLC, net zoals een drukknop.

Systeemoverzicht

De FRANK RFID module kan geplaatst worden in iedere beschikbare drukknoppositie van onze amGard Pro veiligheidsschakelaars. De gebruiker kan zelf het type ID card selecteren (bijv. 125 Hz) en de outputs gebruiken om toegang te kunnen verlenen.

Naast het beheren van in- en uitlopen van productieomgevingen, kunnen FRANK RFID modules ook ingezet worden voor het bewaken van andere handelingen in het proces. Bijvoorbeeld voor het gebruik van een HMI. FRANK werkt los van de veiligheidsingangen van de veiligheidsschakelaar, door enkel gebruik te maken van non-safety contacten.

FFRANK kan ook gebruikt worden i.c.m. met Fortress veiligheidssleutels en andere Lockout-Tagout oplossingen.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op locatie.

sales@usp-online.nl


161 keer bekeken

Unique Safety Products is uw Machineveiligheidsexpert. Wij

vertegenwoordigen de volgende merken.
 

Fortress Interlocks

Troax

Mechan Controls

Hokuyo

.Steute

Master Lock

Abus 

Brady

Sofis

SSP

Inxpect

Onze webshops

Support

Unique Safety Products 

Nederland
Van 't Hoffstraat 4

2665 JL Bleiswijk

Nederland
 

+31 (0)10 8224400

sales@usp-safety.com

Duitsland

Speditionstraße 21

40221 Düsseldorf

Duitsland
 

+49 (0)211 88231735

sales@usp-safety.com

  • LinkedIn
  • YouTube

© 2020 Unique Safety Products BV