• Unique safety products

Nieuw - Veilig radarsysteem LBK

Bijgewerkt: jan 8


Voor het beveiligen van afgeschermde ruimten en herstartbeveiliging.

De Italiaanse fabrikant Inxpect S.p.A. heeft ’s werelds eerste radarbeveiliging op de markt gebracht voor machineveiligheidstoepassingen. Het voordeel van radartechnologie ten opzichte van laserscanner en lichtschermen is de ongevoeligheid voor stof, vuil, regen, licht, vonken of trillingen.

Het LBK-systeem bestaat uit een controller en max. 6 in serie te plaatsen sensoren waarbij de sensoren eenvoudig middels 5pin M12 stekkers aangesloten worden. Afhankelijk van de grootte van het te bewaken gebied kan er voor elke sensor een wijde of een smalle beschermde ruimte worden ingesteld: de wijde beschermde ruimte heeft een detectiehoek van 110° horizontaal en 30° verticaal, de smalle beschermde ruimte een detectiehoek van 50° horizontaal en 15° verticaal. De LBK radarbeveiliging is geschikt voor gebruik in PLd, SIL2 en Categorie 2 applicaties en is eenvoudig te programmeren middels de meegeleverde gebruiksvriendelijke software.

• Ongevoelig voor stof, regen, licht, vuil, damp en trillingen. • Serieschakeling van maximaal 6 sensoren. • Waarschuwingszone voor de detectie van naderende objecten. • Geïntegreerde muting voor het complete systeem of voor afzonderlijke sensoren. • Blokkering om te voorkomen dat de machine opnieuw start als er zich personen in de gevarenzone bevinden. • Detectiehoek sensor instelling 1: 110° horizontaal, 30° verticaal. • Detectiehoek sensor instelling 2: 50° horizontaal, 15° verticaal. • Bereik van de sensor: 4 m. • Max. beveiligde zone (bij 6 sensoren): 15 x 4 m.

Bekijk in de webshop


0 keer bekeken

Unique Safety Products is uw Machineveiligheidsexpert. Wij

vertegenwoordigen de volgende merken.
 

Fortress Interlocks

Troax

Mechan Controls

Hokuyo

.Steute

Master Lock

Abus 

Brady

Sofis

SSP

Inxpect

Onze webshops

Support

Unique Safety Products 

Nederland
Van 't Hoffstraat 4

2665 JL Bleiswijk

Nederland
 

+31 (0)10 8224400

sales@usp-safety.com

Duitsland

Speditionstraße 21

40221 Düsseldorf

Duitsland
 

+49 (0)211 88231735

sales@usp-safety.com

  • LinkedIn
  • YouTube

© 2020 Unique Safety Products BV