• Unique safety products

Nieuw! Grip Tight ™ vergrendelingen voor stroomonderbrekers

Bijgewerkt: jan 8


Master Lock heeft onlangs drie nieuwe stroomonderbrekers op de markt gebracht, de Grip Tight ™ serie. Deze nieuwe vergrendelingen zijn betrouwbaar, efficiënt en bieden een groot gebruiksgemak. De lichtgewicht ontwerpen, zijn gemaakt uit duurzaam en robuust materiaal en zijn vervaardigd uit één stuk en er is geen gereedschap nodig voor de installatie.

De drie vergrendelingen hebben een vergelijkbaar design om te zorgen voor optimale consistentie, maar zijn ieder ontwikkelt voor het vergrendelen van een eigen groep stroomonderbrekers.

De S3821 is voor alle miniatuur stroomonderbrekers (120/240V). De compacte grootte zorgt ervoor dat ook de aangrenzende stroomonderbrekers afgesloten kunnen worden. Deze vergrendeling is simpel vast te maken door middel van een buikschroef, daarom is er geen schroevendraaier nodig.

De S3822 is voor gesloten vermogensautomaten (480/600 V). Deze vergrendeling past in stroomonderbrekers met een gegoten behuizing, en is compatibel met een grote verscheidenheid aan vormen en afmetingen van stroomonderbrekers. Hij is eenvoudig vast te draaien door een grote kartelschroef met gleuf en er is geen gereedschap vereist voor de installatie.

De S3823 is een vergrendeling voor stroomonderbrekers met grote handvaten (480/600 V). Deze vergrendeling is compatibel met een extra grote verscheidenheid aan vormen en afmetingen van stroomonderbrekers. En er is geen extra gereedschap nodig voor de installatie.

Deze producten staan vanaf nu op www.lockout-tagout-shop.com en zijn vanaf november 2019 beschikbaar.


0 keer bekeken

Unique Safety Products is uw Machineveiligheidsexpert. Wij

vertegenwoordigen de volgende merken.
 

Fortress Interlocks

Troax

Mechan Controls

Hokuyo

.Steute

Master Lock

Abus 

Brady

Sofis

SSP

Inxpect

Onze webshops

Support

Unique Safety Products 

Nederland
Van 't Hoffstraat 4

2665 JL Bleiswijk

Nederland
 

+31 (0)10 8224400

sales@usp-safety.com

Duitsland

Speditionstraße 21

40221 Düsseldorf

Duitsland
 

+49 (0)211 88231735

sales@usp-safety.com

  • LinkedIn
  • YouTube

© 2020 Unique Safety Products BV