• Unique safety products

Jaarcongress Industriële Veiligheid 2020, USP is er bij!

Bijgewerkt: jan 8


Op donderdag 30 januari 2020 vind de 16e editie van het Jaarcongress Industriële Veiligheid plaats in DeFabrique in Utrecht en USP is er bij!

Het Jaarcongress Industriële Veiligheid is er om u in één dag volledig te informeren over alle laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid binnen de industrie. Bij USP zijn wij altijd graag up-to-date op het gebied van veiligheid en daarom vind je ons op 30 januari in Utrecht. U kunt ook langskomen bij onze eigen stand waar wij onze kennis delen met andere experts en vakgenoten.

Het congres is voor de ontwerpers, de bouwers, onderhouders en de gebruikers van industriële machines en installaties. Er wordt onder andere gekeken naar de samenhang in veiligheid, maar ook naar de wet- en regelgeving, veiligheidsprocedures, diverse richtlijnen en hoe al deze verschillende onderwerpen binnen veiligheid en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Op het moment zijn de voorbereidingen nog in volle gang, maar tot nu toe weten we dat het inhoudelijke programma onder andere bestaat uit bijdragen van KLM Royal Dutch Airlines, Carsten Busch (van het Politidirektoratet Noorwegen), Logistiek dienstverlener Ingram Micro, Gerd-Jan Frijters, Jurist Marieke Coumans en universitair docent Frank Guldenmund. Er wordt steeds meer bekend gemaakt en wij geven u zeker in de tussentijd nog een update, wilt u in de tussentijd meer weten? Bekijk dan de website op https://iv.heliview.nl/.

Wij kijken in ieder geval erg uit naar deze inhoudelijk sterke en inspirerende dag in Utrecht waar USP tevens ook een aantal nieuwe producten zal lanceren. Dus houd de updates goed in de gaten en wij hopen u tegen te komen op 30 januari 2020 in Utrecht!


28 keer bekeken

Unique Safety Products is uw Machineveiligheidsexpert. Wij

vertegenwoordigen de volgende merken.
 

Fortress Interlocks

Troax

Mechan Controls

Hokuyo

.Steute

Master Lock

Abus 

Brady

Sofis

SSP

Inxpect

Onze webshops

Support

Unique Safety Products 

Nederland
Van 't Hoffstraat 4

2665 JL Bleiswijk

Nederland
 

+31 (0)10 8224400

sales@usp-safety.com

Duitsland

Speditionstraße 21

40221 Düsseldorf

Duitsland
 

+49 (0)211 88231735

sales@usp-safety.com

  • LinkedIn
  • YouTube

© 2020 Unique Safety Products BV