Lock-out Schaduwborden

22/11/2017

Shadowboards of schaduwborden zijn de ideale manier voor het duidelijk organiseren van uw lockout-tagout materialen zoals: vergrendelingen, hangsloten en veiligheidstags. Wanneer bij LOTO werkzaamheden producten van het bord wordt meegenomen laat deze een “schaduw” achter op het bord zodat duidelijk geïdentificeerd kan worden wat er meegenomen is voor het uitvoeren van de klus.

 

Doordat Lockout-tagout-shop schaduwborden klant specifiek voor u ontwerpt kan de lay-out precies naar uw wensen worden gemaakt, denk hierbij aan bedrijfslogo, locatie van het bord en de door u geselecteerde producten. Desgewenst kan de nummering/identificatie van de sloten overeenkomen met de tekst van de schaduw van dit product op het bord. Schaduwborden zijn daarnaast magnetisch waardoor het handig is om een plek te reserveren voor het ophangen van de LOTO procedure en/of de werkvergunning.


Om dit proces zo eenvoudig mogelijk voor onze klanten te maken kunt u gewoon de benodigde producten voor het bord aanvragen waarna wij een eerste opzet voor u ontwikkelen en de juiste afmetingen van het bord selecteren. Door deze korte lijnen en een efficiënt proces kunnen wij dit product tegen een zeer competitieve prijs aan u aanbieden.


Bekijk het Lockout-tagout schaduwbord direct in onze webshop of vraag meer informatie aan bij onze sales engineers via sales@usp-online.nl

Please reload

POPULAIR

Master Lock S3500 permit control center

September 29, 2017

1/1
Please reload

LAATSTE NIEUWS
Please reload

ARCHIEF
Please reload

ZOEK OP TAGS
Please reload

© 2019 Unique Safety Products BV  |  info@usp-online.nl  | +31 (0)10 822 44 00 | privacy statement | algemene verkoopvoorwaarden